35yn82rvrfia4ysecf8j

Pysy kunnossa raskausaikana, 7pv

Oletko raskaana? Aloita 7 päivän harjoittelu äitiysfysioterapeutin ohjauksessa.

Oletko raskaana? Mietityttääkö miten harjoitella turvallisesti raskausaikana?

Tämän ohjelman voit aloittaa heti kun tiedät olevasi raskaana. Pysy kunnossa raskausaikana -ohjelmassa äitiysfysioterapeutti tulee luoksesi verkon välityksellä kotiisi/työpaikalle missä vain oletkin. Äitiysfysioterapeutti tutkii ja antaa sinulle sopivat hoito- ja harjoitteluohjeet raskausajalle ja kuinka voit ehkäistä raskausajalle tyypillisiä vaivoja kuten selkäkipu ja SI-nivel kivut.

Äitiysfysioterapeutin etätapaamisen lisäksi saat joka päivä 7 päivän ajan ohjeita, kuinka harjoittelet turvallisesti ja oikein raskausaikana. Ohjelman voi aloittaa missä vaiheessa raskautta tahansa.

Ohjelma sisältää mm.

  • Äitiysfysioterapeutin 45min yksilöllisen ajan etävastaanotolle
  • Synnytykseen valmentavaa lantiopohjanlihastreeniä
  • Treeniohjeet ja videot lihaskuntoharjoitteluun raskausajalle
  • Välilihan hoito-ohjeet
  • Äitiysfysioterapeuttien tuki koko ohjelman ajan.


 

Ohjaajasi


Fysioksen Digifyssarit
Fysioksen Digifyssarit

Digifyssarit ovat tukenasi ja auttavat Sinua verkon välityksellä kurssin aikana. Digifyssarit ovat Fysioksen fysioterapeutteja, jotka ovat erikoistuneet tiettyjen vaivojen hoitoon. Digifyssarit pystyvät auttamaan sinua valmennuksellisissa asioissa. Saat heihin yhteyden joko chatin välityksellä, sähköpostitse tai kurssialustan kautta. Ohjelmaasi kuuluu myös 45min henkilökohtainen etävastaanotto aika fysioterapeutillemme.

Jos tarvitset henkilökohtaista terveysneuvontaa tai fysioterapiaa, niin varaa silloin aika fysioterapeutin vastaanotolle Fysiokseen. Fysioksen yli 70 toimipistettä palvelevat sinua yli 30 paikkakunnalla. Fysios.fi


Ohjelma


  Päivä 2
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 3
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 4
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 5
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 6
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Treenitervehdys: Jatkoharjoittelu
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 7
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen

Usein kysyttyä


Mitä etävastaanotto tarkoittaa?
Etävastaanotto tarkoittaa, että fysioterapeutti tulee verkon välityksellä kotiisi/työpaikalle tai missä vain oletkin sillä hetkellä. Fysioterapiassa teillä on videoyhteys, jolloin näette ja kuulette toisenne. Fysioterapeutti pystyy tutkimaan ja ohjeistamaan sinua etäyhteydellä.
Miten varaan fysioterapeutin etävastaanotto ajan?
Oston jälkeen saat meiltä sähköpostitse linkin, mitä kautta pääset varaamaan ajan fysioterapeutillemme. Pääset varaamaan ajan suoraan valitsemasi fysioterapeutin kalenterista.
Milloin näen ohjelman?
Fysioterapia ohjelma on Sinulla heti käytössä. Voit aloittaa ohjelman milloin haluat ja voit edetä haluamaasi tahtia. Suosittelemme kuitenkin varaamaan fysioterapeutin ajan ennen ohjelman aloittamista, jotta hän voi antaa sinulle tarkemmat yksilölliset ohjeet. Ohjelma on näkyvissä vähintään 3kk ostosta.
Mikä on Fysios?
Fysios on Suomen suurin yksityinen fysioterapiayritys. Tarjoamme fysioterapiaa asiakkaillemme yli 30 paikkakunnalla yli 70 eri toimipisteessä. Pitkälle koulutetut fysioterapeuttimme auttavat ja ovat tukenasi 24/7. Meillä asiointi on helppoa ja sujuvaa sekä hoitoon pääsee nopeasti. fysios.fi

Aloita heti!