Lantionpohjalihasten tehokuuri /Miehet, 7pv

Lantionpohjalihasten harjoittelu -ohjelma miehille. Aloita harjoittelu fysioterapeutin ohjauksessa.

Ramppaatko useasti vessassa? Virtsankarkailua, tiputtelua? Vaikea ylläpitää erektiota?

Tämä ohjelma on suunniteltu vahvistamaan miesten lantionpohjalihaksia. Lantionpohjalihasten hyvä kunto lisää virtsan- ulosteen- ja ilmanpidätyskykyä sekä vahvistaa erektion kestoa. Ohjelma sopii hyvin myös eturauhasleikkauksen kuntoutuksen tueksi.

Saat joka päivä 7 päivän ajan ohjeita, kuinka harjoittelet lantionpohjanlihaksia oikein ja pidät ne kunnossa. Ohjelma sopii hyvin vasta-alkajille. Lantionpohjalihasten tehokuuri on suunniteltu miehille, mutta meiltä löytyy myös naisille omansa.

Halutessasi saat lantionpohjaan erikoistuneen fysioterapeutin verkon välityksellä opastamaan sinulle henkilökohtaisesti lantionpohjalihasten harjoittelua. Fysioterapeuttisi tekee sinulle yksilöidyn suunnitelman, kuinka saat pidettyä lantionpohjalihaksesi kunnossa.

Ohjelma sisältää mm.

  • Opit löytämään lantionpohjalihaksesi
  • Saat tehokkaita ja monipuolisia vahvistavia ja rentouttavia harjoitteita
  • Päivittäiset videoidut treenit kestävät 5-7 min
  • Lantionpohjaan erikoistuneiden fysioterapeuttien tuki koko ohjelman ajan

Lisäksi

  • Mahdollisuus sisällyttää ohjelmaan fysioterapeutin 45min etävastaanotto jolloin saat todella yksilöllistä opastusta juuri sinun tarpeet huomioiden.

Ohjelman voit aloittaa heti!


 

"Vastasi hyvin tarpeitani, sain apua harjoituksiini ja eturauhasleikkauksen jälkeiseen virtsankarkailuun. Olisinpa tiennyt ohjelmastanne jo aiemmin!"

- Innostunut treenaaja

TARVITSETKO TARKEMPAA OHJAUSTA?

Nyt sinulla on mahdollista valita kuntouttavan ohjelman lisäksi henkilökohtainen lantionpohjaan erikoistuneen fysioterapeutin etävastaanotto käynti.

Oston jälkeen saat erillisen sähköpostin, jossa saat ohjeet etävastaanotto käynnin varaamiseen. Voit valita ajan sinulle sopivaan aikaan suoraan fysioterapeuttiemme kalentereista.

Ohjelma on mahdollista ostaa erikseen, mutta suosittelemme ainakin yhtä fysioterapeutilla käyntiä harjoittelun tueksi.

Ohjaajasi


Fysioksen Digifyssarit
Fysioksen Digifyssarit

Digifyssarit ovat tukenasi ja auttavat Sinua verkon välityksellä kurssin aikana. Digifyssarit ovat Fysioksen fysioterapeutteja, jotka ovat erikoistuneet tiettyjen vaivojen hoitoon. Digifyssarit pystyvät auttamaan sinua valmennuksellisissa asioissa. Saat heihin yhteyden joko chatin välityksellä, sähköpostitse tai kurssialustan kautta.

Jos tarvitset henkilökohtaista terveysneuvontaa tai fysioterapiaa, niin varaa silloin aika fysioterapeutin vastaanotolle Fysiokseen. Fysioksen yli 70 toimipistettä palvelevat sinua yli 30 paikkakunnalla. Fysios.fi


Ohjelma


  Päivä 2
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 3
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 4
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Treenitervehdys: Rentoutusta ja testausta
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 5
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 6
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 7
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Treenitervehdys: Jatkoharjoittelu
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen

Usein kysyttyä


Mitä etävastaanotto tarkoittaa?
Etävastaanotto tarkoittaa, että fysioterapeutti tulee verkon välityksellä kotiisi/työpaikalle tai missä vain oletkin sillä hetkellä. Fysioterapiassa teillä on videoyhteys, jolloin näette ja kuulette toisenne. Fysioterapeutti pystyy tutkimaan ja ohjeistamaan sinua etäyhteydellä.
Miten varaan fysioterapeutin etävastaanotto ajan?
Oston jälkeen saat meiltä sähköpostitse linkin, mitä kautta pääset varaamaan ajan fysioterapeutillemme. Pääset varaamaan ajan suoraan valitsemasi fysioterapeutin kalenterista.
Milloin näen ohjelman?
Fysioterapia ohjelma on Sinulla heti käytössä. Voit aloittaa ohjelman milloin haluat ja voit edetä haluamaasi tahtia. Suosittelemme kuitenkin varaamaan fysioterapeutin ajan ennen ohjelman aloittamista, jotta hän voi antaa sinulle tarkemmat yksilölliset ohjeet. Ohjelma on näkyvissä vähintään 3kk ostosta.
Mikä on Fysios?
Fysios on Suomen suurin yksityinen fysioterapiayritys. Tarjoamme fysioterapiaa asiakkaillemme yli 30 paikkakunnalla yli 70 eri toimipisteessä. Pitkälle koulutetut fysioterapeuttimme auttavat ja ovat tukenasi 24/7. Meillä asiointi on helppoa ja sujuvaa sekä hoitoon pääsee nopeasti. fysios.fi

Kurssi ei ole avoinna

Saatat olla myös kiinnostunut näistä: