Pksdwbzyreikmya3cddn

Apua niskakipuun, 7pv

Onko sinulla niskakipua? Aloita niskakipua helpottava ohjelma fysioterapeutin ohjauksessa

Niska kipeä? Viikottain huimausta ja päänsärkyä? Niskojen jomotus häiritsee työntekoasi?

Apua niskakipuun -ohjelmassa fysioterapeutti tulee luoksesi verkon välityksellä kotiisi/työpaikalle missä vain oletkin. Fysioterapeutti tutkii ja antaa juuri sinulle sopivat hoito- ja harjoitteluohjeet.

Saat 7 päivän ohjelman, jossa on joka päivälle niskakipua helpottava harjoite. Ohjelma on suunniteltu niskakipuun erikoistuneiden fysioterapeuttien kanssa ja se on suunnattu akuuttiin niskakipuun. Akuutti kipu tarkoittaa, että kipu on alkanut äkillisesti ja tarvitset siihen heti apua. Apua niskakipuun ohjelman voit aloittaa heti Fysioksen fysioterapeuttien ohjauksessa.

Ohjelma sisältää mm.

  • Fysioterapeutin 45min yksilöllisen ajan etävastaanotolle
  • Joka päivälle niskakipua helpottava ohje
  • Videoidut harjoitteet
  • Testit, joilla voit kotona testata niskasi kuntoa
  • Fysioterapeuttien tuki koko ohjelman ajan

Nyt helpotusta niskakipuun, aloita heti!


 

Ohjaajasi


Fysioksen Digifyssarit
Fysioksen Digifyssarit

Digifyssarit ovat tukenasi ja auttavat Sinua verkon välityksellä kurssin aikana. Digifyssarit ovat Fysioksen fysioterapeutteja, jotka ovat erikoistuneet tiettyjen vaivojen hoitoon. Digifyssarit pystyvät auttamaan sinua valmennuksellisissa asioissa. Saat heihin yhteyden joko chatin välityksellä, sähköpostitse tai kurssialustan kautta. Ohjelmaasi kuuluu myös 45min henkilökohtainen etävastaanotto aika fysioterapeutillemme.

Jos tarvitset henkilökohtaista terveysneuvontaa tai fysioterapiaa, niin varaa silloin aika fysioterapeutin vastaanotolle Fysiokseen. Fysioksen yli 70 toimipistettä palvelevat sinua yli 30 paikkakunnalla. Fysios.fi


Ohjelma


  Päivä 2
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 3
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Tervehdys Digifyssareilta
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 4
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 5
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Päivä 6
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen
  Tervehdys Digifyssareilta: Jatkoharjoittelu
Saatavilla päivää
päivää osallistumisen jälkeen

Usein kysyttyä


Mitä etävastaanotto tarkoittaa?
Etävastaanotto tarkoittaa, että fysioterapeutti tulee verkon välityksellä kotiisi/työpaikalle tai missä vain oletkin sillä hetkellä. Fysioterapiassa teillä on videoyhteys, jolloin näette ja kuulette toisenne. Fysioterapeutti pystyy tutkimaan ja ohjeistamaan sinua etäyhteydellä.
Miten varaan fysioterapeutin etävastaanotto ajan?
Oston jälkeen saat meiltä sähköpostitse linkin, mitä kautta pääset varaamaan ajan fysioterapeutillemme. Pääset varaamaan ajan suoraan valitsemasi fysioterapeutin kalenterista.
Milloin näen ohjelman?
Fysioterapia ohjelma on Sinulla heti käytössä. Voit aloittaa ohjelman milloin haluat ja voit edetä haluamaasi tahtia. Suosittelemme kuitenkin varaamaan fysioterapeutin ajan ennen ohjelman aloittamista, jotta hän voi antaa sinulle tarkemmat yksilölliset ohjeet. Ohjelma on näkyvissä vähintään 3kk ostosta.
Mikä on Fysios?
Fysios on Suomen suurin yksityinen fysioterapiayritys. Tarjoamme fysioterapiaa asiakkaillemme yli 30 paikkakunnalla yli 70 eri toimipisteessä. Pitkälle koulutetut fysioterapeuttimme auttavat ja ovat tukenasi 24/7. Meillä asiointi on helppoa ja sujuvaa sekä hoitoon pääsee nopeasti. fysios.fi

Aloita heti!