Czdadqnrs2k4oudivycx

Äidit kuntoon, 7pv

Oletko juuri synnyttänyt? Aloita harjoittelu äitiysfysioterapeutin ohjauksessa

Oletko juuri synnyttänyt? Milloin voin liikkua? Ovatko vatsalihakseni palautuneet?

Äidit kuntoon 7pv on tarkoitettu äideille, jotka ovat juuri synnyttäneet. Äidit kuntoon -ohjelmassa äitiysfysioterapeutti tulee luoksesi verkon välityksellä. Äitiysfysioterapeutti tutkii ja antaa sinulle yksilölliset ohjeet kuinka voit aloittaa liikkumisen synnytyksen jälkeen.

Saat 7 päivän ajan joka päivä videoidut ohjeet ja harjoitteet, joilla voit aloittaa synnytyksestä kuntoutumisen heti synnytyksen jälkeen.

Ohjelma sisältää mm.

  • Äitiysfysioterapeutin 45min yksilöllisen ajan etävastaanotolle
  • Ensimmäiset harjoitteet mitä voit tehdä heti synnytyksen jälkeen
  • Synnytyksestä palauttavaa lantionpohjalihastreeniä
  • Kuntouttavan vaunutreenin
  • Vauvajumpan, jonka voit toteuttaa yhdessä vauvasi kanssa
  • Tietoa vatsalihasten erkaumasta ja liikkumisesta synnytyksen jälkeen
  • Välilihaleikkaus arven hoito-ohjeet
  • Äitiysfysioterapeuttien tuki koko ohjelman ajan.

Ohjelman voit aloittaa heti synnytyksen jälkeen! 

Ohjaajasi


Fysioksen Digifyssarit
Fysioksen Digifyssarit

Digifyssarit ovat tukenasi ja auttavat Sinua verkon välityksellä kurssin aikana. Digifyssarit ovat Fysioksen fysioterapeutteja, jotka ovat erikoistuneet tiettyjen vaivojen hoitoon. Digifyssarit pystyvät auttamaan sinua valmennuksellisissa asioissa. Saat heihin yhteyden joko chatin välityksellä, sähköpostitse tai kurssialustan kautta. Ohjelmaasi kuuluu myös 45min henkilökohtainen etävastaanotto aika fysioterapeutillemme.

Jos tarvitset henkilökohtaista terveysneuvontaa tai fysioterapiaa, niin varaa silloin aika fysioterapeutin vastaanotolle Fysiokseen. Fysioksen yli 70 toimipistettä palvelevat sinua yli 30 paikkakunnalla. Fysios.fi


Usein kysyttyä


Mitä etävastaanotto tarkoittaa?
Etävastaanotto tarkoittaa, että fysioterapeutti tulee verkon välityksellä kotiisi/työpaikalle tai missä vain oletkin sillä hetkellä. Fysioterapiassa teillä on videoyhteys, jolloin näette ja kuulette toisenne. Fysioterapeutti pystyy tutkimaan ja ohjeistamaan sinua etäyhteydellä.
Miten varaan fysioterapeutin etävastaanotto ajan?
Oston jälkeen saat meiltä sähköpostitse linkin, mitä kautta pääset varaamaan ajan fysioterapeutillemme. Pääset varaamaan ajan suoraan valitsemasi fysioterapeutin kalenterista.
Milloin näen ohjelman?
Fysioterapia ohjelma on Sinulla heti käytössä. Voit aloittaa ohjelman milloin haluat ja voit edetä haluamaasi tahtia. Suosittelemme kuitenkin varaamaan fysioterapeutin ajan ennen ohjelman aloittamista, jotta hän voi antaa sinulle tarkemmat yksilölliset ohjeet. Ohjelma on näkyvissä vähintään 3kk ostosta.
Mikä on Fysios?
Fysios on Suomen suurin yksityinen fysioterapiayritys. Tarjoamme fysioterapiaa asiakkaillemme yli 30 paikkakunnalla yli 70 eri toimipisteessä. Pitkälle koulutetut fysioterapeuttimme auttavat ja ovat tukenasi 24/7. Meillä asiointi on helppoa ja sujuvaa sekä hoitoon pääsee nopeasti. fysios.fi

Aloita heti!